Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ella Petrová
13. září 2024 v 13:01
Čas čtení 0:21

Policisté při pronásledování tuningového auta srazili jiné vozidlo. Na místě zahynula dívka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté při pronásledování tuningového auta srazili jiné vozidlo. Na místě zahynula dívka
Zdroj: Policie ČR

Policisté se v noci snažili dohonit vozidlo s tuningovými úpravami. Došlo však k naprosté tragédii, kdy při honičce omylem vrazili do cizího auta, které se zásahem vůbec nesouviselo. Následkem toho zemřela dívka a čtyři lidé byli zraněni.

K nehodě došlo na pražské křižovatce ulic Sokolská a Wenzigova. Policisté se snažili dopadnout rychle jezdící tuningová auta po Praze, jedno dokonce pronásledovali s houkajícími majáky. 

13. září 2024 v 11:38 Čas čtení 1:04 AKTUÁLNĚ: Mapa ukazuje, kde pravdepodobně dojde k záplavám. Co v takovém případě dělat? AKTUÁLNĚ: Mapa ukazuje, kde pravdepodobně dojde k záplavám. Co v takovém případě dělat?

„Služební vozidlo se střetlo s civilním autem, ve kterém následně zemřela spolujezdkyně. Všichni zranění skončili v nemocnici,“ sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Daněk.
 
„Je nám velmi líto této tragédie a pozůstalým vyjadřujeme upřímnou soustrast. Zraněným přejeme rychlé a úplné uzdravení,“ uvedl mluvčí.
 
Nehodu budou prověřovat kriminalisté a pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů. Taktéž se prověřuje i podezření z trestných činů u příslušníků bezpečnostních sborů.

Domů
Sdílet
Diskuse