Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Čteš poslední stranu článku:
PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa?

Hulk Hogan

Bývalý wrestler Hogan vystoupil na červencovém Národním sjezdu republikánů. Na pódium přišel se svou charakteristickou wrestlingovou písní Real American a projev zakončil tím, že si roztrhl tričko, pod nímž odhalil nápis Trump/Vance 2024. „Nech Trump-o-mánii řádit, bratře!“ křičel a povzbudil dav, ke skandování hesla „USA! USA!“.

Kid Rock

Rock je dlouhodobým podporovatelem Trumpa. Objevil se také na Národním republikánském shromáždění, kde Donald Trump oficiálně přijal podporu strany jako kandidáta na prezidenta. Na pódium zahrál píseň American Bad Ass, čímž starou melodii vrátil do žebříčku nejprodávanějších hard rockových skladeb v zemi. V rozhovorech o Trumpovi mluvil jako o své „bestie“ a vyjadřoval se k němu velice pochvalně.

Kanye West

Bývalý prezident Trump a Ye jsou spojeni od roku 2016, kdy se rapper setkal s Trumpem v New Yorku poté, co vyhrál prezidentské volby. „Chtěl jsem se dnes setkat s Trumpem, abychom prodiskutovali multikulturní otázky,“ napsal tehdy Kanye na Twitteru. „Cítím, že je důležité mít přímou komunikační linku s naším budoucím prezidentem, pokud skutečně chceme změnu.“ Na shromáždění Donalda Trumpa v Beverly Hills v Kalifornii byl chicagský rapper spatřen i letos. 

kanye west
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse