Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Čteš článek:
PŘEHLED: Které celebrity podporují Kamalu Harris a které Donalda Trumpa?

Robert De Niro

Herec se De Niro zúčastnil živého vysílání Paisans for Kamala, kde vystoupili prominentní italští Američané ve snaze získat podporu a dary pro kandidátku Harris. Během akce De Niro řekl, že doufá, že Kamala Harris vyhraje prezidentské volby v roce 2024. „Doufejme, že pokud Bůh dá, že to budou Kamala a Walz, že to budou oni, kdo udělají velkou věc…“ uvedl během vysílání. Zároveň dodal, že doufá, že se nebudou opakovat události z 6. ledna, kdy po výhře Bidena příznivci Trumpa vtrhli do Kapitolu.

Olivia Rodrigo

Zpěvačka projevila svou podporu Harris, když sdílela na Instagramu klip z prvního předvolebního shromáždění demokratické kandidátky. Harris v záběru mluví o reprodukční svobodě a zastavení extrémních zákazů potratů Donalda Trumpa. Záběr na instagramovém story doplnila zpěvačka čtyřmi emotikonami zvednutých rukou.

Olivia Rodrigo
Zdroj: Getty Images/Steve Granitz/FilmMagic

Donald Trump

Elon Musk

Americký miliardář Elon Musk potvrdil, že posílá finanční dary na podporu Donalda Trumpa. Založil dokonce skupinu America PAC, která usiluje o Trumpovo znovuzvolení. Dle jeho slov je jejím cílem „propagovat principy, které dělaly Ameriku skvělou“. Trumpovi otevřeně vyjádřil plnou podporu.

Elon Musk
Zdroj: TASR/AP/Ringo H. W.

Dana White

Šéf UFC Dana White je dlouholetým přítelem Donalda Trumpa. V červenci vystoupil na pódium republikánského národního shromáždění, aby kandidáta uvedl. „Pracuji v byznysu tvrdých chlapů," řekl White, „tenhle chlap je ten nejtvrdší a nejodolnější chlap, jakého jsem kdy v životě potkal.“

Dana White
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse