Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
25. září 2024 v 16:03
Čas čtení 1:14

Tadeáš Růžička jde do vězení. Po napadení muže na koupališti poslal soud bojovníka za mříže

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tadeáš Růžička jde do vězení. Po napadení muže na koupališti poslal soud bojovníka za mříže
Zdroj: OKTAGON MMA

Rozsudek odnětí svobody na šest měsíců za ublížení na zdraví a výtržnictví vynesl dnes Obvodní soud pro Prahu 6.

Tadeáš Růžička, známý také jako Mawar, s rozhodnutím soudu souhlasí a to je tak pravomocné. Společně s ním byl odsouzen i Tomáš Bureš, který se k mlácení muže na koupališti přidal. Oběma přitom hrozilo odnětí svobody až na tři roky.

Burešova obhájkyně žádala o udělení maximálního možného podmíněného trestu (tří let s pětiletým zkušebním obdobím), ale jelikož byli oba obžalovaní už v minulosti trestáni, navrhla pro ně státní zástupkyně trest odnětí svobody, upozorňuje web CNN Prima NEWS.

K incidentu na břevnovském koupališti došlo letos v červenci. Poškozeného útočníci mlátili a dokonce do něj i kopali. Ten nakonec vyvázl „jen“ se zlomeným nosem. Trojice mužů se poté snažila z místa utéct, zachytily je však kamerové záznamy a policii se je podařilo identifikovat.

17. srpna 2024 v 16:03 Čas čtení 1:03 Růžičkovi hrozí až 10 let vězení. Kromě dalších trestných činů měl vyhrožovat pracovnici, po které chtěl pití zdarma Růžičkovi hrozí až 10 let vězení. Kromě dalších trestných činů měl vyhrožovat pracovnici, po které chtěl pití zdarma
16. srpna 2024 v 8:30 Čas čtení 2:50 Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest Šéf Clashe pro Refresher: Růžička si musí odpykat trest
15. srpna 2024 v 19:11 Čas čtení 0:49 Policii došla s Tadeášem Růžičkou trpělivost. Český zápasník prý míří do vazby Policii došla s Tadeášem Růžičkou trpělivost. Český zápasník prý míří do vazby

Nedá se však říct, že má Růžička už vše za sebou. Rvačka na koupališti je jen jedním z incidentů, kvůli kterým stane před soudem. Policie ho prověřuje také za obvinění z nebezpečného vyhrožování, loupeže a výtržnictví ze začátku srpna. Je tedy možné že ve vězení pobude déle.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tadeáš Mawar Růžička (@tadyonee)

Bojovník MMA se také k událostem posledních týdnů nedávno vyjádřil i na Instagramu. „Každej svýho štěstí strůjcem, já jsem to posr*l, jsem z místa kde bylo postaveno všechno na jiných hodnotách, miluju celej svůj blízkej okruh lidí, kteří při mě vždy stojí v těhle těžkých časech, pracuju na sobě, aby nic podobnýho se už nikdy neopakovalo, kdo zná, ví že to není ze dne na den,“ napsal k příspěvku.

Na hlavu si popel sypal i před soudem. „Vzhledem k tomu, že jsem teď měl spoustu času o sobě přemýšlet, bych chtěl říct, že si moc dobře uvědomuju, jak nevhodně jsem se v posledních měsících choval a žil. Bylo to období, kdy jsem byl často pod vlivem alkoholu a benzodiazepamů, kvůli kterým jsem měl jiný náhled na svět,“ řekl.

Domů
Sdílet
Diskuse