Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
dnes 30. září 2024 v 9:50
Čas čtení 0:27

Tramvaj v Praze srazila ženu s dítětem, zůstala zaklíněná pod vozem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tramvaj v Praze srazila ženu s dítětem, zůstala zaklíněná pod vozem
Zdroj: Pexels / Cristian Salinas Cisternas/volně k užití (ilustrační foto)

V pražské Zenklově ulici u zastávky Palmovka dnes kolem 08:00 srazila tramvaj ženu, která šla spolu se svými dvěma dětmi.

Žena skončila zaklíněná pod tramvají a museli ji vyprostit hasiči, utrpěla mnohočetná zranění. Zhruba tříleté dítě vyvázlo ze srážky s pohmožděninami a odřeninami. Druhé, asi pětileté dítě zraněné nebylo. Všichni skončili v nemocnici. Vyplývá to z informací policistů, záchranné služby a hasičů.

29. září 2024 v 16:10 Čas čtení 1:06 Tohle uvidíš jen jednou za život. V blízkosti sluneční soustavy vybouchne hvězda Tohle uvidíš jen jednou za život. V blízkosti sluneční soustavy vybouchne hvězda

Mluvčí pražské policie Richard Hrdina ČTK řekl, že v Zenklově ulici srazila tramvaj chodkyni, kterou vyprostili hasiči. Na místě byly i její dvě děti, jedno z nich bylo při kolizi lehce zraněno. K nehodě vyrazily dvě posádky záchranářů, inspektor a lékař. „Žena utrpěla mnohočetná poranění, ale je při vědomí. Dítě cca tři roky utrpělo pohmožděniny, odřeniny. Další dítě cca pět let bez zranění,“ informovala záchranná služba na síti X.

Okolnosti nehody zjišťují policisté.

Domů
Sdílet
Diskuse