Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
včera 4. října 2024 v 10:01
Čas čtení 0:32

Nizozemští fanoušci se v Praze pokusili násilně proniknout na stadion. Zasahovali těžkooděnci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nizozemští fanoušci se v Praze pokusili násilně proniknout na stadion. Zasahovali těžkooděnci
Zdroj: Getty Images/James Gill - Danehouse

Desítky fanoušků nizozemského fotbalového klubu AFC Ajax vyvolaly ve čtvrtek v pražských ulicích pořádné pozdvižení, když se pokusili násilně proniknout na stadion v Edenu.

Jak informoval server Novinky.cz, jejich „divoká“ cesta začala již na Staroměstském náměstí, kde po sobě zanechali odhozené nože, baseballové pálky, boxery, pepřové spreje, teleskopické obušky nebo tasery. Následně zamířili na metro a do vršovického Edenu, kde se jejich klub utkal s pražskou Slavií.

3. října 2024 v 14:08 Čas čtení 0:19 Pohřešuje se patnáctiletý Matyáš z Modřan. Utekl z domova, nemá u sebe potřebné léky Pohřešuje se patnáctiletý Matyáš z Modřan. Utekl z domova, nemá u sebe potřebné léky

Podle policejní mluvčí Kristýny Zelinkové našli odložené náčiní v centru Prahy sami policisté. „Nikdo je k tomu nenutil, učinili tak sami od sebe. Věci jsme zajistili,“ řekla Novinkám.

Pořádné drama však začalo až u stadionu v Edenu. Na místo se pokusilo vniknout několik desítek fanoušků, situaci nakonec museli řešit těžkooděnci a několik z nich omezili na osobní svobodě, uvedla policie na X.

Domů
Sdílet
Diskuse