Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
včera 4. října 2024 v 13:39
Čas čtení 0:34

Mladík z Prahy vyhrožoval, že vystřílí školu. Policie u něj našla zbraně a nůž

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mladík z Prahy vyhrožoval, že vystřílí školu. Policie u něj našla zbraně a nůž
Zdroj: Policie České republiky

Policie v pátek zadržela osmnáctiletého muže, který vyhrožoval vystřílením jedné střední školy na Praze 8.

Mladík měl podle policie vyhrožovat spolužákům, že vystřílí třídu a výslovně sdělil nenávist vůči některým z nich. Své výhrůžky měl podpořit tvrzením, že si pořídí zbrojní průkaz.

Kriminalisté také uvedli, že dotyčný měl před svými spolužáky vyjadřovat podporu loňské střelbě na Filozofické fakultě. Údajně také říkal, že se chystá udělat to samé.

3. října 2024 v 14:08 Čas čtení 0:19 Pohřešuje se patnáctiletý Matyáš z Modřan. Utekl z domova, nemá u sebe potřebné léky Pohřešuje se patnáctiletý Matyáš z Modřan. Utekl z domova, nemá u sebe potřebné léky

Muž byl zadržen ve svém bydlišti, policisté u něj našli airsoftové zbraně a nože. Následně bylo zahájeno jeho trestní stíhání pro trestné činy nebezpečné vyhrožování a schvalování trestného činu. V případě odsouzení mu hrozí až tři roky vězení.

Domů
Sdílet
Diskuse