Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 16. října 2024 v 14:28
Čas čtení 0:36

Drama v brněnském kostele. Žena požádala nevhodně se chovajícího muže, aby odešel, ten ji poplival

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Drama v brněnském kostele. Žena požádala nevhodně se chovajícího muže, aby odešel, ten ji poplival
Zdroj: Pixabay/LNLNLN/volně k užití

Brněnští strážníci vyjížděli v pondělí odpoledne k jednomu z kostelů v centru města. Jejich cílem však nebylo zúčastnit se bohoslužby, ale vyřešit neobvyklý konflikt mezi věřícími.

Celý incident podle policie začal banální příhodou, když jednomu z návštěvníků spadla mince do odtokového žlabu u vstupu do kostela. Muž však snahu o její vytažení doprovodil sprostými nadávkami, což se nelíbilo jedné z návštěvnic.

11. října 2024 v 17:43 Čas čtení 0:48 V Brně řádí štěnice. Dostaly se už i na vysokoškolské koleje V Brně řádí štěnice. Dostaly se už i na vysokoškolské koleje

Žena muže podle svých slov požádala, aby odešel. Ten na ni prý následně začal chrlit vulgární výrazy, vyhrožoval jí fyzickým napadením a před svým odchodem jí dokonce i poplival bundu. Zasahujícím strážníkům žena řekla, že jde o častého návštěvníka, který ve svatostánku přítomné hosty i personál prý napadá pravidelně.

Muži se podařilo z místa zmizet ještě před příjezdem hlídky, ta ho však díky popisu následně dopadla u vchodu do jiného kostela.

Dotyčný se strážníkům přiznal, že na ženu skutečně několikrát plivl. Uvedl, že ho žena bezdůvodně strkala ven z kostela a že může být ráda, že vše skončilo „pouze“ popliváním. Jeho názor s ním však nesdíleli policisté, kteří celý případ předali správnímu orgánu kvůli podezření z narušení občanského soužití.

Domů
Sdílet
Diskuse