Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK
včera 19. října 2024 v 14:02
Čas čtení 0:26

Opilý řidič v Ostravě srazil muže, který se vyhýbal zatčení za řízení pod vlivem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilý řidič v Ostravě srazil muže, který se vyhýbal zatčení za řízení pod vlivem
Zdroj: Unsplash/takahiro taguchi/volně k užití

Policie informovala o dopravní nehodě, k níž došlo v noci v Ostravě.

Opilý řidič podle policie v noci na dnešek v Ostravě-Staré Bělé srazil a vážně zranil chodce. Shodou okolností byl tímto chodcem muž, který se sám delší dobu vyhýbal zatčení za řízení pod vlivem alkoholu. ČTK to dnes řekla mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková.

19. října 2024 v 12:26 Čas čtení 0:32 Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma

Nehoda se stala dnes hodinu po půlnoci. Třiadvacetiletý muž vyjel ve Staré Bělé z neznámé příčiny na chodník, kde srazil čtyřicetiletého chodce, který utrpěl vážná poranění hlavy a nohy.

„“)Podle dechové zkoušky měl řidič v krvi téměř promile alkoholu. Při prošetřování nehody

policisté také zjistili, že sražený chodec je sám v pátrání. Státní zástupce vydal souhlas k jeho zadržení pro podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové láky,“ doplnila mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse