Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 19. října 2024 v 12:26
Čas čtení 0:32

Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Český řetězec stahuje z prodeje rajčata, lidé by je neměli konzumovat. Podívej se, jestli je nemáš doma
Zdroj: Freepik/freepik/volně k užití

Albert tak učinil na základě informací od dodavatele.

Přesněji se jedná o produkt Rajčata keříková volná x 5KG, šarže L 4202. „Žádáme zákazníky, aby produkt z preventivních důvodů nekonzumovali,“ uvádí na svých stránkách. Proč přesně výrobek stahuje a co se s ním stalo, ale řetězec neprozradil.

Jestli sis rajčata koupil*a mezi 5. až 18. říjnem tohoto roku, máš nárok na vrácení peněz. Albert uvádí, že zakoupený produkt lze vrátit až do 21. října. Za situaci se řetězec omluvil.

26. března 2024 v 16:29 Čas čtení 1:23 Hrozivé podmínky kuřat chovaných pro Albert. Ochránci zvířat odstartovali kampaň, supermarket se vyjádřil (Aktualizováno) Hrozivé podmínky kuřat chovaných pro Albert. Ochránci zvířat odstartovali kampaň, supermarket se vyjádřil (Aktualizováno)

Nejedná se o první výrobek, který v poslední době Albert stáhl z prodeje. V úterý podobný osud čekal i řeznický pult. Přesněji produkt Vepřová krkovice bez kosti v celku, datum spotřeby 18.10.2024, šarže 179370138795771, výrobce Maso uzeniny Polička, a.s., nevyhověl senzorickému hodnocení v kategorii vůně.

Řetězec i v tomto případě požádal zákazníky, aby ho nekonzumovali. Jestli máš tuto krkovici doma, vrátit ji můžeš do 22. října.

Domů
Sdílet
Diskuse