Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Ondřej Mrázek
dnes 24. října 2024 v 14:02
Čas čtení 0:50

Neprodávanější pizza v nabídce vedla k drogové razii. Přidával se k ní kokain

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Neprodávanější pizza v nabídce vedla k drogové razii. Přidával se k ní kokain
Zdroj: Čoje

Policie provedla razii v pizzerii v západním Německu, která údajně podávala zákazníkům kokain, když si objednali položku číslo 40 v jídelním lístku.

Úřady na tento systém upozornili podle informací BBC v březnu potravinářští inspektoři a protidrogoví policisté začali restauraci sledovat, uvedl v pondělí ředitel kriminálky Michael Graf von Moltke.

Když šla policie zadržet vedoucího pizzerie v jeho bytě, šestatřicetiletý muž údajně vyhodil z okna sáček s drogami, který „spadl policistům přímo do náruče“, uvedla düsseldorfská policie. V bytě policie našla 1,6 kilo kokainu, 400 gramů marihuany a 268 tisíc eur (zhruba 223 tisíc korun) v hotovosti.

24. října 2024 v 9:45 Čas čtení 0:39 Snaží se Musk koupit voliče pro Trumpa? Každý den rozdává milion, úřady už to vyšetřují Snaží se Musk koupit voliče pro Trumpa? Každý den rozdává milion, úřady už to vyšetřují

Nedal si říct

Policie manažera restaurace po několika dnech propustila, ten znovu otevřel restauraci a pokračoval v prodeji kombinace drogy a pizzy. Vyšetřovatelé využili této příležitosti a řetězec sledovali kvůli dodávkám drog do pizzerie, což je o několik týdnů později přivedlo k rozbití drogové sítě v západním Německu.

Přibližně 150 policistů provedlo razii na dvou plantážích konopí – na jedné v Mönchengladbachu západně od Düsseldorfu, kde bylo nalezeno 300 rostlin, a na druhé v Solingenu východně od města, kde bylo nalezeno 60 rostlin.

Při raziích v domech a firmách 12 podezřelých byly zatčeny tři osoby, včetně 22letého muže podezřelého z vedení drogové operace. Policie při raziích našla také zbraně, peníze a drahé hodinky.

Domů
Sdílet
Diskuse