Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Veronika Ábelová
včera 22. října 2024 v 18:29
Čas čtení 0:31

Během smutečního průvodu v Polsku vypadlo tělo z pohřebního vozu na ulici. Mohla za to technická závada

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Během smutečního průvodu v Polsku vypadlo tělo z pohřebního vozu na ulici. Mohla za to technická závada
Zdroj: Flickr/Fredrik Andreasson/na voľné použitie

Incident se odehrál v polském městě Stalowa Wola, kde při smutečním průvodu vypadlo z vozu tělo zesnulého na rušnou ulici. Pohřební ústav vyjádřil lítost a sdělil, že se jednalo o technickou závadu pohřebního vozu.

Událost, která se odehrála na jihovýchodě Polska, šokovala svědky i místní média, která o incidentu následně informovala. Magazín ABC News uvedl, že si těla na silnici všiml projíždějící řidič. Ten na okně svého auta spatřil prostěradlo. Poté, co prostěradlo sklouzlo, viděl na silnici ležet tělo. Řidič se obával, že někoho srazil.

21. října 2024 v 13:02 Čas čtení 0:15 Na Olšanských hřbitovech proběhne uložení ostatků osamělých zemřelých do obecní hrobky Na Olšanských hřbitovech proběhne uložení ostatků osamělých zemřelých do obecní hrobky

K incidentu se vyjádřila pohřební služba Hades Funeral Services, která převzala za celou situaci zodpovědnost. Podle ní se jednalo o technickou závadu elektrického zámku na zadních dveřích pohřebního vozu, kvůli které došlo při převozu rakve, ze které tělo vypadlo.

21. října 2024 v 10:02 Čas čtení 0:53 Brutální případ pokusu o vraždu v Plzni. Primář napadl mladou lékařku, podle policie přežila (Aktualizováno) Brutální případ pokusu o vraždu v Plzni. Primář napadl mladou lékařku, podle policie přežila (Aktualizováno)

„Během přepravy těla zesnulého došlo k nešťastné události, která neodpovídá vysokým standardům naší společnosti, naší hluboké empatii vůči rodinám zesnulých a úctě, kterou prokazujeme zesnulým,“ napsala společnost v prohlášení na svých webových stránkách. Společnost se omluvila všem, které situace zklamala a rozrušila.

Domů
Sdílet
Diskuse