Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
20. října 2024 v 17:23
Čas čtení 0:34

Šťastlivec vyhrál v loterii 420 milionů korun. Pohádkové peníze mu přinesla tato čísla

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Šťastlivec vyhrál v loterii 420 milionů korun. Pohádkové peníze mu přinesla tato čísla
Zdroj: Unsplash/dylan nolte/volně k užití (ilustrační foto)

Maďarský šťastlivec získal ve hře Lottó výhru ve výši 6,6 miliardy forintů, což odpovídá přibližně 420 milionům korun. Pro sobotní losování uhodl všechna tažená čísla.

O pohádkové výhře informoval deník Blikk. Podle něj se částka jackpotu shromažďovala třicet tři týdnů. „V sedmašedesátileté leté historii hry Lottó je 6,6 miliardy forintů historicky nejvyšší výhra,“ napsal Blikk. Výherce má nyní devadesát dní na to, aby se o peníze přihlásil. Společnost má pro takto vysoké výherní částky zřízenou speciální telefonickou linku, kam se jim tipař musí ozvat.

14. října 2024 v 9:17 Čas čtení 1:20 Nejhorší česká piva podle turistů: Nejvíc se propadly tři značky Nejhorší česká piva podle turistů: Nejvíc se propadly tři značky
16. října 2024 v 7:00 Čas čtení 3:56 Slovák Rudy zažil hurikán Milton: „Byli jsme u kamaráda, který má ocelová okna. Oko hurikánu prošlo přímo nad námi“ Slovák Rudy zažil hurikán Milton: „Byli jsme u kamaráda, který má ocelová okna. Oko hurikánu prošlo přímo nad námi“
20. října 2024 v 9:30 Čas čtení 0:08 Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok

Sázkař uhodl všechna tažená čísla 3, 10, 12, 13 a 33. Společnost Szerencsejáték Zrt., skrze níž šťastlivec vyhrál, konstatovala, že nejčastěji se vylosují čísla 3, 15, 75, 1 a 29. Nejvíce tažené číslo celkově je pak trojka. Ta byla v historii hry Lottó vylosována již 234krát.

Zdá se, že pro maďarské sázkaře je letos šťastný rok. Jeden rekordní jackpot získal tipař v Maďarku už v únoru. „Čtvrtstoletí se nestalo, že by v jednom roce padly dva rekordní jackpoty,“ zhodnotil Blikk.

Domů
Sdílet
Diskuse