Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
21. dubna 2023 15:29
Čas čtení 0:28

Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřel mladý televizní kuchař Radek Jakubec. V pouhých 37 letech podlehl těžké nemoci
Zdroj: Škola vaření Cocina Rivero

Náhlý skon kuchaře, kterého znali zejména diváci TV Barrandov, byl způsoben dlouhou nemocí. Zemřel několik dnů před svými osmatřicátými narozeninami.

O úmrtí kuchaře informovala redakce Extra.cz skrze kamaráda, dabéra a jeho spolupracovníka Radka Kuchaře. Dohromady vystupovali v televizní show Kolotoč v kuchyni. Dle zdrojů média Jakubec podlehl 13. dubna těžké nemoci, plicní embolii, po nedávném prodělání zánětu mozkových blan.

21. dubna 2023 13:29 Čas čtení 0:55 Pracovnice pošty ukradla seniorům velkou sumu peněz. Utratila je na automatech Pracovnice pošty ukradla seniorům velkou sumu peněz. Utratila je na automatech

„Je to velmi smutná událost, která mě zaskočila. Víc to z osobních důvodů nechci komentovat, byl to můj kamarád. Je to skutečně smutná zpráva, která mě velmi rmoutí,“ uvedl pro web ŽivotvČesku.cz Kuchař.

Jakubec byl zkušeným kuchařem, který absolvoval i stáž u Gordona Ramsayho v Anglii v podniku Boxwood Café. Pracoval taktéž v restauraci Metropolitan, která získala michelinské doporučení. Dále pak v pražských vyhlášených restauracích jako Vyšehrad 2000 či Hoffmeister hotel.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Radek Jakubec (@radek_jakubec)

Domů
Sdílet
Diskuse