Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
13. května 2023 15:21
Čas čtení 0:33

Policie v Praze pátrá po uprchlém vězni

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie v Praze pátrá po uprchlém vězni
Zdroj: Policie ČR

Vězeň měl utéct z nestřeženého pracoviště v Praze 10. Pokud bys jej někde zahlédl*a, zkontaktuj policii na telefonním čísle 158.

Pražští policisté od pátečního večera pátrají po vězni, který uprchl z nestřeženého pracoviště v Praze 10. René G., jak se vězeň jmenuje, byl naposledy viděn v pátek kolem jedenácté hodiny večer v Sazečské ulici. Policie ČR žádá o podání informací na telefonním čísle 158.

13. května 2023 11:22 Čas čtení 0:44 Kdy se na led postaví česká hokejová reprezentace? Přinášíme ti program MS v hokeji 2023 Kdy se na led postaví česká hokejová reprezentace? Přinášíme ti program MS v hokeji 2023

Hledanému je 29 let, je 187 centimetrů vysoký, hubené postavy, má černé oči, černé rovné vlasy a tmavé krátké strniště. „V době útěku byl oblečen do vězeňského oděvu, tzn. černých kalhot, černé vesty a šedého trika. Výrazným markantem je jeho tetování na levé straně krku, kde má nápis Adriana. Hledaný by neměl být pro své okolí nebezpečný,“ uvedl tiskový mluvčí Richard Hrdina.

Muž si odpykává trest za majetkovou trestnou činnost a tím, že bez povolení opustil pracoviště, se dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hrozí mu, že jeho trest bude o rok navýšen.

Domů
Sdílet
Diskuse