Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
17. května 2023 10:46
Čas čtení 0:29

Psi na Plzeňsku těžce zranili dívku. Ještě se je nepovedlo chytit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Psi na Plzeňsku těžce zranili dívku. Ještě se je nepovedlo chytit
Zdroj: Wiki Commons/Phil Sangwell/volně k užití

Město Holýšov upozorňuje na volný pohyb psů. Mohou být nebezpeční.

Dva rotvajleři ve městě Holýšov měli napadnout desetiletou dívku. Informuje o tom Právo a CNN Prima News. Dívku odvezla záchranná služba do nemocnice s vážnými tržnými ranami a zhmožděninami. Psy se prozatím nepodařilo odchytit a město doporučuje dbát zvýšené opatrnosti.

„V prostoru bývalých holýšovských kasáren utekli v úterý v podvečer dva rotvajleři – fena a pes. Mohou být velmi nebezpeční. Do pátrání po psech je zapojena i Policie ČR, nicméně v noci je extrémně obtížné je najít,“ uvádí město Holýšov na sociálních sítích.

Město upozorňuje obyvatele, aby dbali zvýšené opatrnosti a v případě, že psy uvidí, zavolali na policii, případně na čísla 724 007 565 nebo 602 763 450. „Až budou psi nalezeni, budeme vás informovat. Děkujeme za pomoc,“ uzavírá vedení města v příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse