Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
23. května 2023 17:17
Čas čtení 0:59

VIDEO: Ukrajinská aktivistka se přímo na červeném koberci v Cannes polila falešnou krví

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Ukrajinská aktivistka se přímo na červeném koberci v Cannes polila falešnou krví
Zdroj: Twitter/Albina Fella

Ukrajinka si oblékla šaty v barvách ukrajinské vlajky, které si následně polila falešnou krví.

Přímo na červeném koberci filmového festivalu v Cannes se každý rok konají protesty a demonstrace. V loňském roce jich bylo několik. Letos upoutal pozornost zejména ten, ke kterému se uchýlila ukrajinská blogerka a fitness trenérka Ilona Chernobay. Oblékla si šaty v barvách ukrajinské vlajky, které si následně polila falešnou krví.

23. května 2023 10:33 Čas čtení 0:46 Ekologičtí aktivisté a aktivistky vylili černou barvu do slavné fontány di Trevi v Římě Ekologičtí aktivisté a aktivistky vylili černou barvu do slavné fontány di Trevi v Římě

Lidé by na nás neměli zapomenout

Server Deadline původně informoval o nejmenované ženě, která se na červeném koberci před nedělní premiérou snímku Acide polila na červeném koberci falešnou krví. Velmi rychle se na ni ale vrhla tamní ochranka, která ji odvedla pryč. Její čin ale zachytilo mnoho lidí a záběry začaly kolovat na sociálních sítích.

Později se ukázalo, že jde o ukrajinskou blogerku a fitness trenérku Ilonu Chernobay. Ta se o svém činu také rozepsala na Instagramu. „Využila jsem své šance a tímto činem jsem připomněla, co se děje na Ukrajině!!! Bohužel už nemůžu zveřejňovat všechny události ve svých stories, protože Instagram všechno bourá a mému profilu hrozí smazání! Jsem ráda, že se moje akce rozšířila do světových médií. Lidé by na nás neměli zapomínat,“ uvedla a dodala, že se jí osobně dotýká, že se na červeném koberci procházejí blogeři a producenti okupantů, kteří v Cannes představují své filmy. 

22. května 2023 17:08 Čas čtení 0:55 Ruská Belgorodská oblast je od pondělí terčem ostřelování. K akci se přihlásil takzvaný Ruský dobrovolnický sbor Ruská Belgorodská oblast je od pondělí terčem ostřelování. K akci se přihlásil takzvaný Ruský dobrovolnický sbor
Domů
Sdílet
Diskuse