Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
24. května 2023 11:59
Čas čtení 0:28

Policie pátrá po patnáctileté Karolíně z Mladé Boleslavi. Nedorazila do školy a nedala o sobě vědět

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po patnáctileté Karolíně z Mladé Boleslavi. Nedorazila do školy a nedala o sobě vědět
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy

Policisté z Mladé Boleslavi vyhlásili pátrání po patnáctileté dívce. Pohřešování oznámila její matka v úterý 23. května ve večerních hodinách.

Dívka byla podle prohlášení policie naposledy viděna v daný den před šestou hodinou ranní, kdy odjela do školy v Mladé Boleslavi. Tam ale nedorazila a nepodala o sobě žádnou zprávu.

Patnáctiletá Karolína A. měří asi 165 až 175 centimetrů a je hubené postavy. Má černé rovné vlasy, hnědé oči a může vypadat starší. Má rovněž dlouhé výrazné řasy, piercing v nose ve tvaru podkovy zakončený na obou stranách hroty, piercing v horní části nosu mezi očima zakončený na obou stranách kuličkami.

„Poslední výskyt pohřešované byl zaznamenán v obci Meziměstí v okrese Náchod,“ uvádí policisté. Na sobě měla černé kalhoty a černou šusťákovou bundu značky Nike.

Pokud máš o pohřešované dívce a jejím výskytu jakékoli informace, kontaktuj linku 158.

karolina angelova policie pohresovani
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse