Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radka Klučárová
17. června 2023 v 9:48
Čas čtení 1:26

Bubeník kapely Rammstein prozradil detaily o kritizovaných večírcích kapely

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Bubeník kapely Rammstein prozradil detaily o kritizovaných večírcích kapely
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Podle slov Christopha Schneidera se Lindemann od zbytku kapely v posledních letech distancoval a vytvořil si vlastní bublinu.

Bubeník kapely Rammstein Christoph Schneider na Instagramu zveřejnil prohlášení ke skandálům skupiny a k jejímu frontmanovi Tillu Lindemannovi, který čelí obviněním ze sexuálního napadení.

„Rád bych se s vámi podělil o své osobní pocity a myšlenky. Obvinění z posledních týdnů námi jako kapelou a mnou jako člověkem hluboce otřásla. Vámi jako fanoušky určitě také. Jsem v šoku z věcí, které byly o našem zpěvákovi publikovány na sociálních sítích a v tisku. Toto je příliv a odliv emocí pro nás členy kapely a náš štáb,“ začal Schneider, který je bubeníkem kapely od jejího začátku.

16. června 2023 v 11:00 Čas čtení 3:14 Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí Kauza Rammstein: Shrnujeme vše, co zatím víme o obvinění Tilla Lindemanna ze sexuálního násilí

„Nemyslím si, že se dělo něco nezákonného, nikdy jsem nic podobného neviděl ani jsem nic podobného neslyšel od nikoho z našeho 100členného týmu,“ uvedl a zdůraznil, že je pro ně důležité, aby se Lindemannovy večírky nezaměňovaly s oficiálními večírky skupiny.

Podle jeho slov se od zbytku kapely Lindemann v posledních letech distancoval a vytvořil si vlastní bublinu. „Věřím Tillovi, když nám říká, že vždy chtěl a stále chce dopřát svým soukromým hostům pohodlí. Přání a očekávání žen, které se nyní ozvaly, se zřejmě nenaplnila,“ napsal.

Rammstein
Zdroj: Getty Images/Bernd Muller/Redferns

Schneider zároveň dodal, že mu je všech žen, které se do nepříjemné situace dostaly, nesmírně líto. Podle jeho slov však každý host z backstage může dobrovolně odejít. „Všechny láhve jsou zapečetěny a otevřeny před očima hostů nebo si je otevřou sami. Voda a občerstvení jsou k dispozici, stejně jako bezpečnostní personál a lékařská péče. Chceme, aby se u nás všichni naši hosté cítili pohodlně a bezpečně! Toto je náš standard. Proto mě mrzí, že někteří to tak necítili,“ upřesnil.

Rammstein momentálně koncertují po Evropě

Prokuratura v německé metropoli Berlín začala vyšetřovat frontmana skupiny Rammstein Tilla Lindemanna v souvislosti s několika obviněními ze sexuálního napadení. Německá skupina momentálně koncertuje po Evropě. Ve středu skupina odehrála koncert v Trenčíně, kterého se zúčastnilo více než 40 tisíc fanoušků.

23. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:42 „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně

V uplynulých dnech vzneslo obvinění vůči Lindemannovi – převážně anonymně – několik žen. Popisovaly situace, které v minulosti zčásti považovaly za děsivé.

Mladé ženy na koncertech skupiny Rammstein byly údajně cíleně vybírány do tzv. nulté řady (row zero), která se nachází bezprostředně pod pódiem, a následně šly na večírky po koncertě. Podle vyjádření některých žen docházelo na takových večírcích i k sexu.

Domů
Sdílet
Diskuse