Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková ČTK
28. června 2023 19:54
Čas čtení 0:44

Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na filmový festival v Karlových Varech přijel Russell Crowe
Zdroj: ČTK/Kubeš Slavomír

Australský herec a hudebník Russell Crowe ve středu přijel na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. V pátek převezme na zahájení 57. ročníku Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.

Herce Russella Crowea můžete potkat v pátek před slavnostním zahájením festivalu na červeném koberci. Večer pak vystoupí s kapelou Indoor Garden Party před hotelem Thermal. Na tento koncert zval i na svém twitterovém účtu. „Toto je bezplatný koncert. Není potřeba žádný lístek. Poslední představení turné. Zvedni zadek a nasedni na autobus,“napsal.

Karlovarský filmový festival uvede při příležitosti ocenění Crowea historický snímek Master & Commander: Odvrácená strana světa (Master and Commander: The Far Side of the World), který byl natočen před dvaceti lety. Film byl oceněn dvěma Oscary a Crowe byl za roli kapitána Aubreyho, kterého ve snímku ztvárnil, nominován na Zlatý glóbus.

Na karlovarském letišti přistál Crowe okolo 15:40, poté se jel ubytovat do hotelu Pupp. Devětapadesátiletý herec těsně před přistáním zachytil pohled na Andělskou Horu, která se nachází nedaleko Karlových Varů, a fotku přidal na Twitter s otázkou: „Kde teď jsem?“

20. března 2024 10:00 Čas čtení 0:16 KVÍZ: Kačer, úú. Jak dobře znáš kačera Donalda? KVÍZ: Kačer, úú. Jak dobře znáš kačera Donalda?

Crowe je známý především za ztvárnění role generála Maxima v historickém dramatu Gladiátor z roku 2000. Za ni získal i Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. 

Domů
Sdílet
Diskuse