Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
6. července 2023 v 17:04
Čas čtení 0:32

Čtveřice mužů v Praze bezdůvodně zastavila eskalátory. Seniorka kvůli nim utrpěla vážná zranění

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čtveřice mužů v Praze bezdůvodně zastavila eskalátory. Seniorka kvůli nim utrpěla vážná zranění
Zdroj: Policie ČR

Pražští kriminalisté pátrají po čtyřech mužích, kteří ve stanici metra Můstek bezdůvodně zastavili jedoucí eskalátor. Osmdesátiletá žena kvůli nim ztratila rovnováhu a z eskalátoru spadla.

Muži celý incident viděli, přesto pokračovali dál a odjeli prvním metrem. Incident se stal v neděli 2. července. Policie od té doby po čtveřici mužů neúspěšně pátrá. Nyní se obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc. 

Seniorka po zastavení eskalátoru spadla a utrpěla vážné poranění hlavy, zlomeninu krčního obratle a po převozu do nemocnice musela podstoupit operaci. 

Na případu pracují kriminalisté z pražského 1. oddělení, kterým se podařilo zmapovat pohyb mužů až do stanice Černý most. Tam se jim ztratili z kamerových záznamů. Policie se proto obrací na veřejnost, které poskytla záběry z kamer zachycující hledané muže. Pokud byste měli jakékoliv informace související s případem, sdělte je na lince 158 nebo na nejbližší policejní stanici. 

Neznámí pachatelé jsou podezřelí ze spáchání těžkého ublížení na zdraví a v případě dopadení a odsouzení mohou za mřížemi strávit až deset let.

Domů
Sdílet
Diskuse