Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Florián Meričko
8. července 2023 9:31
Čas čtení 0:31

Fotbalovou legendu Manchesteru United museli hospitalizovat. Edwin van der Sar byl převezen do nemocnice s krvácením do mozku

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené

Bývalý holandský fotbalový reprezentant se nachází na jednotce intenzivní péče.

Legendárního nizozemského brankáře Edwina van Der Sara museli v pátek hospitalizovat kvůli krvácení do mozku. Fotbalový velikán se momentálně nachází na jednotce intenzivní péče v chorvatském Splitu, informuje deník Pravda.

Na převoz do nemocnice upozornil nizozemský klub AFC Ajax na sociální síti. „V pátek měl Edwin van der Sar krvácení kolem mozku. Momentálně leží v nemocnici na jednotce intenzivní péče a je ve stabilizovaném stavu,“ uvedl tým v příspěvku na Twitteru.

Nizozemský klub dodal, že bude situaci kolem svého bývalého hráče a generálního ředitele, který tuto funkci zastával až do konce května letošního roku, monitorovat.

Van der Sar za svou kariéru působil v klubech jako Ajax, Juventus, Fulham nebo Manchester United, kde svou profesionální kariéru v roce 2011 ukončil. Nejslavnější období zažil právě v Anglii, kde během svého působení získal několik prestižních trofejí.

Edwin van der Sar.
Zdroj: Wiki Commons/James Adams
Domů
Sdílet
Diskuse