Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
9. července 2023 12:02
Čas čtení 0:31

Nehoda motorkáře na Pelhřimovsku: Policie hledá svědky tragédie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda motorkáře na Pelhřimovsku: Policie hledá svědky tragédie
Zdroj: Policie ČR

Sobotní nehoda motorkáře na Pelhřimovsku skončila tragicky. I přes rychlý příjezd záchranné služby řidič svým zraněním na místě podlehl. Policie hledá svědky, kteří by jí pomohli objasnit, co nehodě předcházelo.

Tragická nehoda se udála v sobotu v podvečer mezi obcemi Božejov a Nová Ves na Pelhřimovsku. „Motocyklista utrpěl těžká zranění, kterým podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policie se snaží objasnit, co nehodě předcházelo. „Policisté provádějí šetření, příčinu a okolnosti nehody zjišťují. S žádostí o spolupráci se obracíme na veřejnost. Žádáme, aby se na tísňovou linku 158 přihlásili svědci havárie motocyklisty nebo účastníci silničního provozu, kteří zaznamenali situaci, která havárii motocyklu Yamaha předcházela,“ dodala Kroutilová.

Silnice byla v úseku tragédie neprůjezdná, provoz se policistům podařilo obnovit po pár desítkách minut. 

Domů
Sdílet
Diskuse