Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
10. července 2023 v 19:11
Čas čtení 0:33

Lékaře Larryho Nassara, který zneužíval gymnastky, pobodal spoluvězeň

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Lékaře Larryho Nassara, který zneužíval gymnastky, pobodal spoluvězeň
Zdroj: Getty Images/Scott Olson

Lékaře Larryho Nassara, který zneužíval olympijské gymnastky, pobodal spoluvězeň.

Sportovní lékař Larry Nassar, který byl odsouzen za sexuální zneužívání a znásilnění gymnastek a olympioniček, byl ve vězení pobodán. Nassara pobodal při hádce jiný vězeň ve federální věznici na Floridě. Informují o tom New York Times a NBC News.

Nassar byl při nedělním útoku dvakrát bodnut do krku, dvakrát do zad a šestkrát do hrudníku a následkem toho utrpěl také kolaps plic. Odsouzený lékař je podle vedení věznice ve stabilizovaném stavu. 

Nassar byl odsouzen k několika desítkám let ve vězení za sexuální obtěžování gymnastek, včetně olympijských medailistek. Nassar byl 16. prosince 2016 zatčen poté, co FBI našla více než 37 tisíc snímků dětské pornografie a video, na kterém Nassar zneužívá nezletilé dívky. 

U soudu s ním promluvilo nebo předložilo prohlášení více než 150 obviněných, kteří podrobně popsali jeho zneužívání. V roce 2020 o něm a přeživších vyšel dokumentární snímek Atletka A.

Domů
Sdílet
Diskuse