Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
16. července 2023 8:10
Čas čtení 0:27

Opilý muž v Německu vyhodil ze čtvrtého patra psa. Policii řekl, že ho k tomu vyprovokoval

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Opilý muž v Německu vyhodil ze čtvrtého patra psa. Policii řekl, že ho k tomu vyprovokoval
Zdroj: Unsplash/Jonas Augustin/volně k užití

Pes na místě zemřel.

Muž pod vlivem alkoholu vyhodil psa ze čtvrtého patra bytového domu na německém ostrově Rujana v Baltském moři, zvíře na místě podlehlo zraněním. V sobotu o tom informovala německá policie.

15. července 2023 15:17 Čas čtení 1:26 Svrab v Česku: Případů je nejvíc za posledních 20 let. Jak nemoc poznat a léčit? Svrab v Česku: Případů je nejvíc za posledních 20 let. Jak nemoc poznat a léčit?

Svědek sledoval, jak devětatřicetiletý muž v pátek večer vyhazuje psa z balkonu ve městě Bergen na ostrově Rujan v německé spolkové zemi Meklenbursko-Předpomořansko, dodala policie v prohlášení.


Pachatel se k trestnému činu přiznal a řekl, že ho k tomu pes vyprovokoval tím, že nechal v bytě hromádku exkrementů.


Policie uvedla, že podezřelý muž ve stavu těžké opilosti pak odmítl zajistit profesionální odvoz a likvidaci mrtvého zvířete, což je majitel psa podle místního zákona povinen učinit. Psa odnesla policie.


Pachatele vyšetřují pro porušení práv na ochranu zvířat.

Domů
Sdílet
Diskuse