Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
4. srpna 2023 v 14:42
Čas čtení 0:41

Opilý řidič v Kostelci nad Orlicí střelil perfektní gól do branky. Vlastním autem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilý řidič v Kostelci nad Orlicí střelil perfektní gól do branky. Vlastním autem
Zdroj: Policie ČR

Šofér s 1,5 promile alkoholu v krvi se pokusil zahrát si fotbal s vlastním autem. Gól se mu podařilo střelit, nyní mu ale hrozí až tříletý trest.

Bizarní nehoda se stala v noci na čtvrtek v Kostelci nad Orlicí. Devatenáctiletý řidič VW Passat proletěl skrz ochrannou síť brány na fotbalovém hřišti. Při dechové zkoušce nadýchal 1,5 promile alkoholu. Celková škoda se odhaduje na 350 tisíc korun. Policie o tom informuje na svých stránkách.

„Mladík se zřejmě plně nevěnoval řízení, křižovatkou projel rovně, narazil do plotu, poté se měl proletět skrz ochranou síť, narazit do brány a svůj ‚tah na bránu‘ zakončit v pokutovém území. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku. Vzhledem k jejímu výsledku se před výkonem neposilnil iontovým nápojem, ale zřejmě něčím tvrdším,“ komentuje případ mluvčí policie Eliška Pospíšilová.

Policisté muži zadrželi řidičský průkaz a další jízdu zakázali. Mladík je nyní důvodně podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za takový čin lze uložit až tříletý trest odnětí svobody, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse