Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. srpna 2023 v 14:52
Čas čtení 0:25

Policisté vypátrali muže s autismem, našel se v Klatovech (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policisté vypátrali muže s autismem, našel se v Klatovech (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Muž je zcela v pořádku.

Aktualizováno 17:02 –⁠ Pražští policisté v pátek vypátrali osmnáctiletého muže s autismem a hyperaktivitou. Naposledy byl viděn ve čtvrtek večer v kanceláři svého otce v Libušské ulici v Praze 4. „Aktuálně pobývá v léčebném zařízení v Roztokách, jelikož se jedná o hyperaktivního autistu, tam se ale doposud nevrátil,“uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Později odpoledne policie doplnila, že muže našla v Klatovech a byl zcela v pořádku. 

11. srpna 2023 v 13:18 Čas čtení 1:38 Inzerát nabízí Čechům a Češkám smrtelný jed používaný při popravách. Jeho distribuce je ilegální Inzerát nabízí Čechům a Češkám smrtelný jed používaný při popravách. Jeho distribuce je ilegální

Muž byl pohřešovaný několikrát, naposledy se našel na Slovensku

„V minulosti byl již několikrát pohřešován a skoro vždy byl nalezen na konečných stanicích různých dopravních prostředků. Naposledy však doputoval až na benzínovou stanici na Slovensku, kde byl nalezen,“ sdělila Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse