Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
17. srpna 2023 10:44
Čas čtení 0:29

Čech náhle zemřel v Kapském Městě při ranním běhu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čech náhle zemřel v Kapském Městě při ranním běhu
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

V úterý ráno zemřel na infarkt v Kapském Městě pětačtyřicetiletý muž, který si šel ráno zaběhat. Uvedl to jihoafrický server IOL a informaci Refresheru potvrdilo ministerstvo zahraničních věcí.

Muž se při ranním joggingu zhroutil na chodník. „Lidé, kteří v to viděli, mu okamžitě běželi na pomoc a zavolali záchranku,“ uvedla místní zastupitelka Nicola Jowelová.

„Pomáhali mu chodci, kteří provedli masáž srdce, zatímco čekali na příjezd sanitky. Zdravotníci ho však nebyli schopni oživit a muž byl na místě označen za mrtvého,“ dodala Jowellová.

16. srpna 2023 20:11 Čas čtení 0:47 Nová dopravní značka zaskočila řidiče a řidičky ve Francii. Co znamená tento bílý kosočtverec? Nová dopravní značka zaskočila řidiče a řidičky ve Francii. Co znamená tento bílý kosočtverec?

„Můžeme potvrdit úmrtí českého občana, který pracoval v Jihoafrické republice. Jsme v kontaktu s jeho zaměstnavatelem a rodinou, další podrobnosti nebudeme s ohledem na rodinu sdělovat,“ uvedl ve vyjádření pro Refresher mluvčí ministerstva zahraničí Daniel Drake.

Muž byl ubytovaný v hotelu v oblasti Sea Point. Místní police uvedla, že byl nalezen na Beach Rioada v 9:15. „Provede se pitva, aby se určila příčina smrti,“ řekl mluvčí policie Wesley Twigg.

Domů
Sdílet
Diskuse