Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
13. září 2023 v 11:09
Čas čtení 0:27

VIDEO: Zloději v Praze ukořistili mince za více než milion korun, poznáváš je?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Dvě sběratelská alba s 94 zlatými mincemi za více než 1,2 milionu korun ukradli dva neznámí muži v sobotu na veletrhu Sběratel, který se konal na výstavišti v Praze-Letňanech.

Jeden z dvojice nejprve odlákal pozornost prodávajícího, druhý mezitím ukradl z prodejního pultu alba se sběratelskými mincemi. V případě dopadení a odsouzení jim hrozí až osmileté vězení, uvedla dnes na policejním webu mluvčí Violeta Siřišťová.


 

Krádež je vidět na kamerových záznamech, které policisté zajistili a zveřejnili na svém webu. Na záznamech jsou i oba podezřelí. Lidé, kteří je na nich poznají nebo vědí, kde by se mohli zdržovat, se mají policistům ozvat na linku 158. 

13. září 2023 v 8:52 Čas čtení 0:36 Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky Muž v Brně skončil na záchytce, ze své opilosti obviňoval strážníky

Dvoudenní veletrh Sběratel v Letňanech byl zaměřený na poštovní známky, mince, bankovky, medaile, pohlednice a další sběratelské předměty. Podle organizátorů tam mělo být na 230 vystavovatelů ze 35 zemí, mezi nimi i přední světové aukční domy.

Jeden z mužů, který je podezřelý z krádeže na pražském výstavišti.
Jeden z mužů, který je podezřelý z krádeže na pražském výstavišti. Zdroj: Policie ČR (archivní záběr)
Domů
Sdílet
Diskuse