Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
18. září 2023 v 10:51
Čas čtení 0:35

Dítě v ohrožení: Policisté hledají 15letou dívku ze středních Čech, nemá s sebou důležité léky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dítě v ohrožení: Policisté hledají 15letou dívku ze středních Čech, nemá s sebou důležité léky
Zdroj: Police ČR

Středočeští policisté od neděle pátrají po patnáctileté dívce, která se už několik dní nevrátila domů. Zřejmě se pohybuje se svým přítelem v Českém Brodě. Hledaná Natálie Škodová z okresu Praha-východ se léčí s epilepsií, ale léky u sebe nemá.

Vzhledem k tomu, že hledaná dívka u sebe nemá léky, panují důvodné obavy o její zdraví, oznámila dnes večer policie na webu a sociálních sítích.

Dívka byla naposledy doma 13. září, od té doby se nevrátila a rodině se neozvala. „Dívka by se měla pohybovat se svým přítelem, pravděpodobně v Českém Brodě, kde byla dnes viděna, před policií se ale skrývá. Již v minulosti za přítelem z domova utekla,“ informovali policisté.

Pohřešovaná Natálie je asi 155 centimetrů vysoká, hubené postavy, má dlouhé černé vlasy. Z domova odešla s černým batohem značky Puma. Informace o hledané dívce policisté přijmou na lince 158.

Domů
Sdílet
Diskuse