Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
28. září 2023 v 10:20
Čas čtení 0:36

Předpověď počasí na víkend: Vydrží ještě babí léto a kdy bude pršet?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na víkend: Vydrží ještě babí léto a kdy bude pršet?
Zdroj: Pexels/Pixabay

Chystáš se na prodloužený víkend na chatu nebo na výlet? Máme pro tebe dobrou zprávu. Počasí by od čtvrtka do neděle mělo připomínat spíš letní než podzimní období.

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno. Po ránu se zejména v západní polovině Čech mohou objevit mlhy nebo i nízká oblačnost. Před den ale nejvyšší teploty dosáhnou 23 až 27 stupňů Celsia, v 1000 metrech na horách bude kolem 19 stupňů.

I v pátek nás čeká jasno nebo skoro jasno. Zpočátku dne budou v západní polovině Čech místy opět mlhy nebo i nízká oblačnost. Odpoledne bude od západu přibývat oblačnost a později večer v severozápadní polovině Čech i zaprší. Nejvyšší teploty budou 23 až 27 stupňů, na západě jen kolem 21 stupňů. 

Sobotní ráno nás pravděpodobně přivítá oblačností, deštěm a přeháňkami, pršet bude už i v noci z pátku na sobotu. Odpoledne by se však obloha mohla vyjasnit a tak by to mělo zůstat celou neděli. V první víkendový den se nejvyšší teploty budou pohybovat kolem 18 až 23 stupňů Celsia, v neděli se teploty mohou opět vyšplhat až na 22 až 26 stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse