Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
18. října 2023 19:00
Čas čtení 1:00

Stáhni si novou aplikaci Refresher News a získej přístup k celému obsahu zdarma

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Horké zprávy z domova i ze světa můžeš mít nyní v kapse dříve než ostatní.

Znáš tu situaci, kdy se začne něco řešit na Instagramu a ty netušíš, o čem je řeč? Přibývají storky, nová memečka, a tak googlíš, kde byl který politik a co řekl. Navíc během dne nestíháš sledovat aktuální dění a polovina věcí ti uniká.

Nyní pro tebe máme NOVINKU – aplikaci Refresher News, díky které budeš neustále v obraze a nic ti neuteče. Všechny důležité informace budeš díky notifikacím vědět mezi prvními.

Objev Refresher News, objektivní zpravodajství moderní generace. Pravidelně tě informujeme o aktuálním dění doma i ve světě a vysvětlujeme složitá témata tak, že jim jasně rozumíš. Řešíme společenská tabu bez předsudků a přinášíme ti rozhovory s úspěšnými a inspirativními lidmi. Vyrážíme do terénu, abychom ti v reportážích ukázali aktuální společenské dění či skutečné lidské příběhy.

Sleduj přehledný feed a čti aktuální zprávy z domova i ze světa na jednom místě, chronologicky uspořádané. V aplikaci máš zároveň přístup k lifestylovým novinkám.

Refresher, aplikace news
Zdroj: Refresher

Také se můžeš těšit na méně reklam než na webu či noční režim, který ti zpříjemní čtení ve večerních hodinách. S našimi push notifikacemi zase můžeš očekávat okamžitá upozornění na to, co tě zajímá. K důležitému obsahu se dostaneš jen jedním klikem.

Jakmile si po stažení aplikace zapneš notifikace, můžeš číst celý obsah pro předplatitele ZDARMA DO KONCE LISTOPADU.

Nová aplikace Refresher News je již dostupná také pro iOS a Android. 

Stáhni si refresher news do svého mobilu
Co musíš ve zkratce udělat:
  • Stáhni si novou aplikaci Refresher News.
  • Přihlas se a zapni si notifikace.
  • Užívej si čtení zdarma až do konce listopadu.
Refresher aplikace
Zdroj: Refresher
Domů
Sdílet
Diskuse