Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
9. října 2023 v 11:11
Čas čtení 0:36

Policie hledá dva vězně uprchlé z nestřeženého pracoviště v Praze 10

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie hledá dva vězně uprchlé z nestřeženého pracoviště v Praze 10
Zdroj: Policie ČR

V pondělí ráno v době útěku na sobě oba měli tmavě modrý montérkový komplet. Lidé, kteří je viděli, mají volat tísňovou linku 158.

Policie hledá dva vězně, kteří dnes ráno utekli z nestřeženého pracoviště v Praze 10. Dvaatřicetiletý David Vacek i třiadvacetiletý Milan Bučko byli odsouzeni za majetkovou trestnou činnost, mladší z vězňů i za ublížení na zdraví. V době útěku měli na sobě tmavě modrý montérkový komplet. Lidé, kteří je viděli, mají volat tísňovou linku 158. ČTK to sdělil policejní mluvčí Richard Hrdina.


Hledaní opustili bez povolení své pracoviště v ulici K Hrušovu kolem 06:00 a odešli neznámo kam. „Svým odchodem se dopustili dalšího trestného činu, a to maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, a jejich několikaleté tresty se tak mohou po dalším odsouzení prodloužit až o dva roky,“ doplnil mluvčí.

Hledaný David Vacek.
Hledaný David Vacek. Zdroj: Policie ČR

Hledaný Vacek je vysoký 185 centimetrů, má štíhlou postavu, hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na levé i pravé straně krku a na obou předloktích má tetování.

Hledaný Milan Bučko.
Hledaný Milan Bučko. Zdroj: Policie ČR

Druhý uprchlý vězeň Bučko měří 175 centimetrů, je rovněž hubený a má hnědé oči a krátké černé vlasy.

Domů
Sdílet
Diskuse