Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Radim Šlechta
17. října 2023 v 10:55
Čas čtení 0:45

Policejní honička na Zlínsku jako z akčního filmu: Řidička ujížděla s dodávkou plnou lidí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policejní honička na Zlínsku jako z akčního filmu: Řidička ujížděla s dodávkou plnou lidí
Zdroj: Policie ČR

Dodávka se 17 lidmi ujížděla před policejní hlídkou na Zlínsku. Policie musela auto násilím donutit k zastavení.

Policie musela násilím zastavit dodávku se 17 migranty na Zlínsku. Vozidlo mělo kličkovat po silnici a ohrožovat ostatní řidičky a řidiče. Hlídce se podařilo vozidlo zastavit až po akční honičce, při níž řidička dodávky narazila do jednoho z protijedoucích aut. Policie o tom informuje na svých stránkách.

„Policisté z prvosledové hlídky dodávku podle popisu vypátrali v obci Salaš. Chtěli ji zastavit za pomoci světelných a zvukových výstražných znamení na vozidle. Žena, která dodávku řídila, naopak zrychlila a svou bezohlednou a rychlou jízdou, při níž kličkovala po silnici, ohrožovala další řidiče. V Malenovicích narazila do protijedoucího vozidla, ale přesto pokračovala v jízdě. Policisté se rozhodli ženu zastavit za pomoci násilného zastavení vozidla,“ popisuje mluvčí Monika Kozumplíková.

policie, zásah
Zdroj: Policie ČR

Po zastavení vozidla si měla žena přesednout na sedadlo spolujezdce a snažit se utéct, což se jí nepovedlo. Policisté ji zadrželi a provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem, test na přítomnost drog měla ale pozitivní. 

6. srpna 2024 v 16:20 Čas čtení 0:32 VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže

„V nákladovém prostoru dodávky převážela dvaatřicetiletá cizinka celkem sedmnáct migrantů, mužů. Policisté je zajistili a k dalšímu řízení si je převzali kolegové z cizinecké policie. Protiprávní jednání podezřelé ženy budou prověřovat kriminalisté. Žena skončila v policejní cele,“ uzavírá Kozumplíková.

Domů
Sdílet
Diskuse