Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Radim Šlechta
17. října 2023 v 10:55
Čas čtení 0:45

Policejní honička na Zlínsku jako z akčního filmu: Řidička ujížděla s dodávkou plnou lidí

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policejní honička na Zlínsku jako z akčního filmu: Řidička ujížděla s dodávkou plnou lidí
Zdroj: Policie ČR

Dodávka se 17 lidmi ujížděla před policejní hlídkou na Zlínsku. Policie musela auto násilím donutit k zastavení.

Policie musela násilím zastavit dodávku se 17 migranty na Zlínsku. Vozidlo mělo kličkovat po silnici a ohrožovat ostatní řidičky a řidiče. Hlídce se podařilo vozidlo zastavit až po akční honičce, při níž řidička dodávky narazila do jednoho z protijedoucích aut. Policie o tom informuje na svých stránkách.

„Policisté z prvosledové hlídky dodávku podle popisu vypátrali v obci Salaš. Chtěli ji zastavit za pomoci světelných a zvukových výstražných znamení na vozidle. Žena, která dodávku řídila, naopak zrychlila a svou bezohlednou a rychlou jízdou, při níž kličkovala po silnici, ohrožovala další řidiče. V Malenovicích narazila do protijedoucího vozidla, ale přesto pokračovala v jízdě. Policisté se rozhodli ženu zastavit za pomoci násilného zastavení vozidla,“ popisuje mluvčí Monika Kozumplíková.

policie, zásah
Zdroj: Policie ČR

Po zastavení vozidla si měla žena přesednout na sedadlo spolujezdce a snažit se utéct, což se jí nepovedlo. Policisté ji zadrželi a provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem, test na přítomnost drog měla ale pozitivní. 

7. února 2024 v 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

„V nákladovém prostoru dodávky převážela dvaatřicetiletá cizinka celkem sedmnáct migrantů, mužů. Policisté je zajistili a k dalšímu řízení si je převzali kolegové z cizinecké policie. Protiprávní jednání podezřelé ženy budou prověřovat kriminalisté. Žena skončila v policejní cele,“ uzavírá Kozumplíková.

Domů
Sdílet
Diskuse