Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
22. října 2023 7:00
Čas čtení 0:58

Předpověď počasí: Po krátkém oteplení se vrací podzim. Kolik stupňů bude příští týden?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Po krátkém oteplení se vrací podzim. Kolik stupňů bude příští týden?
Zdroj: Pxhere/volně k užití

Po abnormálně vysokých teplotách posledních dní přijde v neděli mírné ochlazení. I přesto se budou teploty pohybovat poměrně vysoko.

V neděli můžeme očekávat oblačno až zataženo, na většině území s deštěm nebo přeháňkami. Srážky budou od jihozápadu postupně ubývat, stejně jako oblačnost. Nejvyšší denní teploty 13 až 17 stupňů. Vát bude mírný západní až severozápadní vítr o síle 1 až 6 m/s. 

21. října 2023 12:00 Čas čtení 0:51 Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu Česko zažilo extrémně teplou podzimní noc. Rekordy mohou padat i o víkendu

V pondělí meteorologové očekávají jasno až polojasno, v ranních a dopoledních hodinách místy mlhy. Později odpoledne a večer bude oblačnost postupně přibývat. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 14 až 18 stupni.

Úterní obloha bude oblačná až zatažená, ráno a dopoledne se mohou objevit mlhy. Večer se zejména v Čechách může vyskytnout déšť či přeháňky. Teploty během dne vystoupají k 11 až 16 stupňům. Vítr bude slabý, postupně místy mírný jihovýchodní až východní o síle 3 až 7 m/s.

Oblačná až zatažená obloha vydrží i ve středu. Místy se může objevit déšť nebo přeháňky, které budou k večeru postupně ubývat, stejně jako oblačnost. Nejvyšší teploty 11 až 15 stupňů, na jihovýchodě a východě kolem 16 stupňů. Mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s se bude měnit na jihozápadní až západní a postupně večer zeslábne.

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, místy přechodně i polojasno. Místy se může objevit občasný déšť nebo přeháňky, ojediněle také mlhy. Během dne teploty vystoupají na 12 až 16 stupňů.

Od pátku do neděle meteorologové očekávají oblačnou až zataženou oblohu, místy bude přechodně i polojasno. Místy se může objevit také déšť nebo přeháňky, ojediněle mlhy. Nejvyšší denní teploty 12 až 17 stupňů. 

Domů
Sdílet
Diskuse