Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
1. listopadu 2023 v 12:05
Čas čtení 0:30

FOTO: Tak tohle je humus! V hotelu na Trutnovsku bylo špinavé úplně všechno, v kuchyni běhal pes

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
FOTO: Tak tohle je humus! V hotelu na Trutnovsku bylo špinavé úplně všechno, v kuchyni běhal pes
Zdroj: Státní zemědělská a potravinová inspekce ČR

Dost silný zážitek si odnesli inspektoři ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce, kteří minulý týden navštívili hotel Beneš v Úpici na Trutnovsku. Na to, co viděli, zřejmě jen tak nezapomenou.

Na inspektory na místě čekala všudypřítomná plíseň, která shlížela ze stěn i stropů. Silně znečištěná byla kuchyň i bar. Provozovatele netrápil ani chybějící přístup k teplé vodě, kvůli čemuž neměl personál možnost umývat nádobí ani náčiní přicházející do styku s potravinami. Jak se v hotelu nádobí umývalo, je zřejmě záhadou. 

Naprostou perličkou je pak pohyb psa v prostorách, kde docházelo k manipulaci s potravinami. Ve srovnání s celkovým stavem provozovny však pes v kuchyni vypadá jako pouhá maličkost. Vzhledem k tomu, že provozovatel podniku nezajistil vhodné podmínky pro uvádění potravin a pokrmů na trh, mu bylo užívání prostor okamžitě zakázáno. 

Uzavřený hotel Beneš v Úpici na Trutnovsku.V kuchyni hotelu Beneš v Úpici se dokonce pohyboval pes.Kuchyň již na první pohled nesplňovala základní hygienická pravidla. Kuchyň již na první pohled nesplňovala základní hygienická pravidla.
Zobrazit galerii
(9)
Domů
Sdílet
Diskuse