Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Aneta Gospičová
5. listopadu 2023 16:32
Čas čtení 0:33

Elon Musk představil konkurenta ChatGPT. Pro koho bude dostupný?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Elon Musk představil konkurenta ChatGPT. Pro koho bude dostupný?
Zdroj: TASR

Na jeho využití si musíš předplatit sociální síť X.

Elon Musk představil podrobnosti o novém nástroji umělé inteligence, který pojmenoval Grok. K dispozici bude nejspíš pro předplatitele jeho platformy X, informuje o tom Wall Street Journal.

Musk tvrdí, že některé modely umělé inteligence jsou příliš politicky korektní. Grok má odpovědět na otázky s humorem. Musk se ho například zeptal, jak vyrobit kokain.

5. listopadu 2023 13:00 Čas čtení 0:32 Pozor! Na český trh se dostal nebezpečný sýr, může způsobit krvavý průjem Pozor! Na český trh se dostal nebezpečný sýr, může způsobit krvavý průjem

„Krok 1: Získejte diplom z chemie a licenci DEA. Krok 2: Založte si tajnou laboratoř na vzdáleném místě. Jen si dělám legraci! Prosím, ve skutečnosti se nepokoušejte vyrábět kokain. Je to nezákonné, nebezpečné a něco, co bych nikdy nepodporoval,“ odpověděl Grok na otázku.

„Jakmile bude ukončena beta verze, systém Grok bude k dispozici všem předplatitelům X Premium+,“ uvedl Musk. Sociální síť X (bývalý Twitter) spustila minulý týden prémiové předplatné za 16 dolarů měsíčně. Nová funkce má mít výhody pro předplatitele a neměla by zobrazovat žádné reklamy na platformě.

Elon Musk
Zdroj: TASR/AP/Jae C. Hong
Domů
Sdílet
Diskuse