Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
7. listopadu 2023 12:53
Čas čtení 0:43

Silničáři zabetonovali auto, které majitel zapomněl přeparkovat. To následně záhadně zmizelo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Internetem kolují bizarní fotografie zabetonovaného auta na polské ulici.

Před zahájením rekonstrukce silnice v polské Lodži se zhotovitel nového betonového povrchu dohodl se všemi majiteli bytů v ulici, že před začátkem víkendu svá auta zaparkují jinde. Jeden majitel na tuto skutečnost ovšem buď zapomněl, nebo ji odmítl, což vedlo ke kuriózní situaci.

7. listopadu 2023 9:34 Čas čtení 0:51 České dráhy mění jízdní řády. Mrkni se, kam se dostaneš rychleji a kde bude klimoška České dráhy mění jízdní řády. Mrkni se, kam se dostaneš rychleji a kde bude klimoška

Protože neporušoval dopravní předpisy, nemohli ho silničáři nechat odtáhnout. Problém tedy vyřešili sami. Silnici pokryli novým betonem, přičemž část, kde auto parkovalo, ohraničili a nezalili. Když byly stavební práce dokončeny, auto bylo uvězněno v dřevěném obložení uprostřed vysokého betonu.

Z auta se tak přes víkend stala malá atrakce. Když však na místo silničáři dorazili v pondělí, k jejich překvapení bylo vozidlo pryč. Nikdo v tuto chvíli netuší, jak přesně majitel auta tento zapeklitý problém vyřešil, vzniklá díra je však nadále atrakcí nejen pro místní, ale i novináře.

Domů
Sdílet
Diskuse