Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
20. listopadu 2023 8:07
Čas čtení 0:40

Další brutální útok na Slovensku. Známého komika agresor surově zkopal, protože si myslel, že je gay

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Útočník si na komika počkal před jedním z podniků v Pezinku a jen pár metrů od něj ho napadl kopnutím do hlavy.

Slovenský komik Ivan Kozák, známý také ze show Česko Slovensko má talent, se stal obětí brutálního útoku. V Pezinku ho během oslav sametové revoluce napadl agresor, který ho opakovaně kopl do obličeje, čímž mu způsobil krutou bolest a znetvořil obličej, napsal server Čas.sk.

20. listopadu 2023 7:00 Čas čtení 0:28 Sexuální trestné činy budou u soudů řešit specializované senáty. Změna přijde už brzy Sexuální trestné činy budou u soudů řešit specializované senáty. Změna přijde už brzy

K útoku došlo na Šenkvické cestě na parkovišti mezi fitness centrem a Mejdanem, kde se Kozák zastavil na pivo. Útočník si na něj počkal před podnikem a napadl ho jen několik metrů od něj.

„Ležel jsem na zemi před barem a snažil jsem se chránit hlavně obličej, byla to taková bolest... Bojím se, jestli to vůbec přežiju, chodím jen na testy,“ svěřil se herec. Agresivní muž ho prý z večírku vyhnal, vrhl se na něj a bezmyšlenkovitě ho kopl do obličeje.

Podle komika muže vyprovokoval tím, že předstíral, že je gay. „Můj kamarád si z legrace nasadil náušnice a já byl jen v tílku a jen jsme se smáli a dělali show a ten chlap si asi myslel, že jsem gay, a sledoval mě,“ vysvětlil.

Domů
Sdílet
Diskuse