Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
1. prosince 2023 10:17
Čas čtení 0:32

Velký skiareál v Česku už otevřel sjezdovky. Lyžovat můžeš jen za 570 korun

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Velký skiareál v Česku už otevřel sjezdovky. Lyžovat můžeš jen za 570 korun
Zdroj: Instagram (@malino_brdo_official)

Milovníci zimních sportů se konečně dočkali. V Krkonoších byla v pátek otevřena první sjezdovka. Další zahájí sezónu v sobotu a v následujících týdnech. Tohle jsou střediska, kam můžeš vyrazit už dnes.

Lyžařskou sezónu v pátek zahájila první sjezdovka v Krkonoších. Janské Lázně na vrcholu Černé hory disponují 1400 metrů dlouhou tratí. Otevřena byla sjezdovka Anděl a Ford Černohorská.

Návštěvníci mohou v centru sportovat za speciální jízdné. Za jednodenní skipas zaplatí dospělý 570 korun, junior (2006–2011) a senior 480 korun a dítě 350 korun. Nabízí také zvýhodněný balíček 1 + 1 pro jednoho dospělého nebo seniora s dítětem.

Na Černé hoře i v Peci pod Sněžkou napadlo více než 55 centimetrů sněhu, díky umělému zasněžování je ho teď na sjezdovkách 80 centimetrů. Ve středisku je k dispozici půjčovna, lyžařská škola, lyžařský servis i bar.

Hned zítra se potom na Malé Úpě otevře sjezdovka Pomezky, stejně jako areál v Orlických horách Říčky. V Peci pod Sněžkou by se mělo začít lyžovat 8. prosince. Ostatní střediska zatím pokračují v přípravách na zahájení sezóny.

Domů
Sdílet
Diskuse