Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Barbora Fábryová
2. prosince 2023 12:48
Čas čtení 0:25

WhatsApp přichází s novou funkcí. Mohla by se hodit i tobě

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
WhatsApp přichází s novou funkcí. Mohla by se hodit i tobě
Zdroj: Pexels

Nová funkce bude spuštěna v nadcházejících měsících.

Chatovací aplikace WhatsApp v nadcházejících měsících spustí novou funkci. Uživatelé budou moci zaheslovat důležité a citlivé konverzace. Bude to něco jiného než heslo, kterým se odemyká telefon, informují vývojáři WhatsAppu na blogu.

1. prosince 2023 16:31 Čas čtení 0:27 Google chystá velkou novinku. Testuje funkci, která by ti mohla ušetřit čas Google chystá velkou novinku. Testuje funkci, která by ti mohla ušetřit čas

Nová funkce má být užitečná zejména pro ty, kteří si telefon pronajímají. V případě, že někdo získá přístup k telefonu, složku se zaheslovanými konverzacemi nenajde, protože ji lze zcela skrýt.

„Bude je možné vyhledat pouze po zadání tajného kódu do vyhledávacího pole. Pokud je nechcete skrýt, můžete je nechat zobrazené v seznamu konverzací. Když budete chtít uzamknout nový chat, nebudete už muset chodit do nastavení. Chat uzamknete dlouhým stisknutím,“ vysvětlují vývojáři v příspěvku na blogu.

Domů
Sdílet
Diskuse