Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
6. prosince 2023 14:53
Čas čtení 0:40

Taylor Swift střídá Zelenského. Zpěvačka se stala Osobností roku časopisu Time

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Taylor Swift střídá Zelenského. Zpěvačka se stala Osobností roku časopisu Time
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k použití

Americký týdeník Time ve středu zveřejnil tradiční ocenění Osobnost roku. Nejvýznamnější Osobností roku 2023 se stala americká zpěvačka Taylor Swift, která se tak zařadila po bok Baracka Obamy, Elona Muska či Adolfa Hitlera.

„Taylor Swift mi vypráví příběh, a když vám Taylor Swift vypráví příběh, posloucháte ji, protože víte, že bude dobrý – nejen proto, že má za sebou výjimečný život, ale i proto, že je výjimečná vypravěčka,“ zdůvodňuje letošní udělení titulu Osobnosti roku redaktor časopisu Time Sam Lansky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený TIME (@time)

Zpěvačka v letošním roce vydala znovu nahraná dřívější alba Speak Now a 1989. „Představte si, že Picasso namaluje něco, co namaloval před několika lety, a pak to obnoví dnešními barvami,“ uvedl pro Time Lucian Grainge, generální ředitel společnosti vlastnící nahrávací společnost. Do kin po celém světě v letošním roce vtrhl film vytvořený jako záznam z turné Eras Tour, který bořil žebříčky návštěvnosti.

29. listopadu 2023 11:00 Čas čtení 13:52 „Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem „Taylor Swift je královna průměrnosti, kapitalistická ikona, superhrdinka.“ Zjišťovali jsme, proč je takovým fenoménem

Taylor Swift zvítězila navzdory silné konkurenci. Mezi kandidáty na letošní ocenění nechyběl ruský prezident Vladimir Putin, čínský prezident Si Ťin-pching, britský král Karel III., šéf společnosti ChatGPT Sam Altman či hollywoodští stávkaři. Jednou z kandidátek byla dokonce panenka barbie. Taylor Swift v pozici vystřídala ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, který se stal Osobností roku podle Time loni.

Domů
Sdílet
Diskuse