Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
14. prosince 2023 12:36
Čas čtení 0:36

Český řetězec sníží ceny. Tyhle produkty nakoupíš od ledna levněji

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Český řetězec sníží ceny. Tyhle produkty nakoupíš od ledna levněji
Zdroj: Wiki Commons/Aljona83/volně k užití

Snížení DPH na některé potraviny společnost Lidl promítne od 2. ledna 2024.

Lidl zlevní více než 1000 produktů tříprocentní slevou ze sazby daně. Celkové snížení tak bude činit šest procent. Nová kampaň „Přesilovka proti inflaci“ má zákazníkům a zákaznicím poskytovat tu nejvyšší kvalitu za nejnižší možné ceny na trhu.

„Chceme podpořit české zákazníky a zároveň tak bojovat s inflací. Jsme si vědomi toho, že inflace je pro české domácnosti velkou zátěží. Proto jsme se rozhodli pro tento krok, který by měl zákazníkům pomoci snížit náklady na jejich každodenní nákupy,“ uvedl jednatel společnosti Lidl odpovědný za nákup Zoltán Nepp.

12. prosince 2023 15:58 Čas čtení 0:47 Od ledna budou levnější potraviny. Tito prodejci na nic nečekají a zlevňují už teď Od ledna budou levnější potraviny. Tito prodejci na nic nečekají a zlevňují už teď

Kampaň bude zahrnovat například čerstvé maso, uzeniny, čerstvé ryby, mléčné produkty, mléko, pečivo či dětskou výživu a krmivo pro domácí mazlíčky. Přesný seznam zlevněných produktů je k dispozici na webu. Lidl průběžně do akčních nabídek zařazuje například i produkty vyhledávané vyznavači zdravého životního stylu či lidmi s různými dietními omezeními.

Ukázka ze seznamu produktů, které Lidl od nového roku zlevní. Ukázka ze seznamu produktů, které Lidl od nového roku zlevní. Ukázka ze seznamu produktů, které Lidl od nového roku zlevní.
Zobrazit galerii
(3)

Lidl se tak přidává k řetězcům Tesco a Penny Market, které snížení cen v souvislosti s DPH již oznámily.

Domů
Sdílet
Diskuse