Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
19. prosince 2023 13:26
Čas čtení 0:43

Víme, kdy přesně Popeyes otevře druhou pobočku v Česku. Bude to ještě před Vánoci

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Víme, kdy přesně Popeyes otevře druhou pobočku v Česku. Bude to ještě před Vánoci
Zdroj: Native PR/propagační materiál/volně k užití

Pobočka amerického fastfoodového řetězce Popeyes na Václavském náměstí sklidila úspěch. Nová restaurace otevře již tento čtvrtek u Kladna.

V provozu bude již od čtvrtka 21. prosince. Zda se i zde budou tvořit fronty jako při otevření v centru Prahy, není jisté, nacházet se totiž bude na dálnici D7 mezi Prahou a Chomutovem. Přesněji v retail parku nedaleko Stehelčevse na Kladensku na exitu 9. Tentokrát by se mělo jednat o drive-thru. Smažené kuře tak pořídíš jen s sebou.

Popeyes plánuje plnou expanzi do Česka, otevřít chce až 60 restaurací v následujících deseti letech. Jako další by se tak mohlo dočkat centrum Brna. Následovat by mělo nově zrekonstruované obchodní centrum Máj v Praze. 

„Úspěch první restaurace na Václavském náměstí ukázal, že český zákazník je natěšený na nové chutě, od otevření jsme obsloužili tisíce lidí. I když si zatím termín otevření restaurace ve Stehelčevsi musíme nechat jako vánoční překvapení, těšíme se, že naše speciality budete moci ochutnat i jinde než v hlavním městě,“ uvádí v tiskové zprávě Marko Blaževič, který je zodpovědný za restaurace Popeyes v České republice, Polsku a Rumunsku.

Domů
Sdílet
Diskuse