Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
20. prosince 2023 v 15:37
Čas čtení 0:30

VIDEO: Muž, který v Praze na skupinu dětí vytáhl revolver, se přihlásil policii (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Muž, který v Praze na skupinu dětí vytáhl revolver, se přihlásil policii (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

K nebezpečnému a nepochopitelnému incidentu došlo 9. prosince v tramvaji 9 při jízdě ze stanice Slánská. Asi čtyřicetiletý muž zde nejprve verbálně obtěžoval skupinku osmi dětí a následně na ni vytasil krátkou střelnou zbraň.

Aktualizováno 22. prosince, 8:04 - Celý incident byl zachycen na kameře soupravy. „Vyděšené děti naštěstí ihned na další zastávce Blatiny z tramvaje utekly. Neznámý muž zde vystoupil také a odešel směrem na sídliště Řepy. Celé události si všimla pohotová oznamovatelka, která ihned vše nahlásila na tísňovou linku,“ uvedl mluvčí policie Richard Hrdina. 

Pátrání nemělo dlouhého trvání, už ve čtvrtek jej policisté odvolali. „Děkujeme široké veřejnosti za pomoc s pátráním. K policistům se dostalo několik poznatků a muž ze záznamu se nakonec přihlásil na policii sám. Stále se ale nepodařilo nalézt děti, které jím byly ohroženy. Prosíme rodiče těchto dětí, aby kontaktovali linku 158,“ uvedl Hrdina.

19. prosince 2023 v 10:45 Čas čtení 1:49 PŘEHLED: Co víme o vraždě v Klánovickém lese. Co si o útoku myslí rodina a jak teď koná policie? PŘEHLED: Co víme o vraždě v Klánovickém lese. Co si o útoku myslí rodina a jak teď koná policie?

„Neznámý muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví a v případě dopadení a odsouzení může strávit až dva roky za mřížemi,“ uzavřel policejní mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse