Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
2. ledna 2024 8:30
Čas čtení 0:32

Policie řeší pokus o vloupání do domu střelce z fakulty. Místo teď preventivně střeží

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Do domu v Hostouni, ve kterém bydlel střelec z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, se někdo vloupal.

„Mohu potvrdit, že jsme před týdnem přijali oznámení o pokusu o vloupání do domu v Hostouni na Kladensku. Následně v tomto domě evidujeme ještě dokonané vloupání,“ uvedla serveru Novinky policejní mluvčí Michaela Richterová s tím, že oba případy nyní policie vyšetřuje.

1. ledna 2024 18:38 Čas čtení 0:32 VIDEO: Z Brna do Prahy po dálnici na elektrokole? Propuštěný vězeň to zkusil, skončil znovu za mřížemi VIDEO: Z Brna do Prahy po dálnici na elektrokole? Propuštěný vězeň to zkusil, skončil znovu za mřížemi

Dům je nyní na základě těchto faktů preventivně střežen. Zda se při vloupání něco ztratilo, případně jaká je výše škody, mluvčí kvůli probíhajícímu vyšetřování pochopitelně neprozradila. Nutno ještě podotknout, že vzhledem k bezpečnostním opatřením přijatým po tragických událostech ze 21. prosince 2023 jsou nyní na místě, stejně jako všude jinde, policisté vybaveni dlouhými zbraněmi.


Student, který v osudový den na fakultě v Praze zavraždil 14 lidí, v domě žil a před útokem v něm zastřelil svého otce. V dopise na rozloučenou se pak ještě přiznal i k zavraždění muže a dvouměsíčního kojence v Klánovickém lese.

Domů
Sdílet
Diskuse