Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
3. ledna 2024 v 8:02
Čas čtení 0:20

Dvacetiletá žena z Berouna podvedla stovky lidí. Využila falešných identit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Až 460 lidí podvedla dvacetiletá žena z Berouna, která přes falešné inzeráty nabízela různé zboží. Z lidí se jí podařilo vylákat více než 360 tisíc korun. Ženu nyní stíhá českokrumlovská policie, za podvod jí hrozí až pět let vězení.

Jak pro server Novinky.cz uvedl mluvčí českokrumlovské policie, obviněná žena se dopouštěla podvodů od června roku 2021 do poloviny srpna 2022. 

2. ledna 2024 v 8:30 Čas čtení 0:32 Policie řeší pokus o vloupání do domu střelce z fakulty. Místo teď preventivně střeží Policie řeší pokus o vloupání do domu střelce z fakulty. Místo teď preventivně střeží

„Zájemce nalákala na prodej nejrůznější elektroniky, jako například herních konzolí, mobilních telefonů, chytrých hodinek, videí nebo chůviček. Nabízela však například i interaktivní knihy,“ popisuje Šupík. 

Počet poškozených může být podle mluvčího ještě vyšší. Žena v inzerátech střídala deset smyšlených identit, při svém jednání si byla vědoma toho, že nabízeným zbožím sama nedisponuje. Peníze, které podvedení zákazníci zaplatili, si ponechala, aniž by jakékoli zboží dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse