Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Jakub Paulík
6. ledna 2024 9:46
Čas čtení 0:32

Zemřela hvězda z milovaného seriálu Kobra 11. Při tragickém pádu letadla zahynuly i hercovy malé dcery

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Příčina havárie není aktuálně známá.

Německý herec Christian Oliver známý ze seriálu Kobra 11 zahynul se svými dvěma dcerami při havárii letadla nedaleko malého soukromého ostrova ve východním Karibiku. Oznámila to v pátek policie v ostrovní zemi Svatý Vincenc a Grenadiny.

Letadlo havarovalo ve čtvrtek západně od karibského ostrova Petit Nevis, když mířilo na nedaleký ostrov Svatá Lucie, informovala policie.

Kromě herce zemřeli na palubě jeho dcery Madita Klepser (10) a Annik Klepser (12) a také pilot Robert Sachs. Příčina havárie nebyla bezprostředně známa.

Christian Oliver (51) se narodil v německém městě Celle v Dolním Sasku, vyrůstal však ve Frankfurtu nad Mohanem. Po maturitě odešel studovat herectví do Los Angeles.

Během herecké kariéry se představil ve filmech jako Speed Racer (2008) či Berlínské spiknutí (2006). Čeští diváci ho mohli znát z německého seriálu Kobra 11, kde ztvárnil roli komisaře Jana Richtera.

RTL
Zdroj: RTL
Zpět
Sdílet
Diskuse