Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. ledna 2024 v 12:30
Čas čtení 0:39

Dvě Ukrajinky na Krymu otrávily 46 ruských vojáků a zastřelily důstojníky. Hollywoodský příběh teď objevila média

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Dvě Ukrajinky na Krymu otrávily 46 ruských vojáků a zastřelily důstojníky. Hollywoodský příběh teď objevila média
Zdroj: TASR

Příběh jako z akčního filmu se odehrál na Ruskem okupovaném Krymu, kde dvě ukrajinské dívky otrávily celkem 46 ruských vojáků. Příslušníci ruské rozvědky FSB se je pokusili zadržet, dívky odpověděly střelbou.

Příslušníci rozvědky se dívky pokusili neúspěšně zadržet při zásahu v jednom z domů v turistickém letovisku Jalta. Dívkám se však podařilo uniknout, při svém útěku dokonce několik vojáků zastřelily. O nezvyklém případu informovala ukrajinská agentura Unian

„Podezřelé ze smrti 46 vojáků kladly odpor a bohužel se je nepodařilo zadržet. Ukázalo se, že sabotérky jsou dobře vyzbrojené a (něco takového jsme nečekali!) perfektně připravené. Navíc je někdo mohl před naší návštěvou varovat. Jakmile je přijely zadržet speciální jednotky, zahájily na ně palbu z pistolí a automatických zbraní,“ sdělila agentuře ruská rozvědka. 

Rusové už údajně znají totožnost obou žen, uvádějí také, že jedna z nich je postřelená, ale zranění není vážné. „Z místa střelby utekla po svých,“ dodává agentura. 

Domů
Sdílet
Diskuse