Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
21. ledna 2024 10:04
Čas čtení 0:42

Předpověď počasí: Česko čeká nepříjemný týden. Podívej se, kolik bude stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čeká nepříjemný týden. Podívej se, kolik bude stupňů
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav zveřejnil předpověď počasí na příští týden. Bude zatažený a deštivý.

Celý týden bude zataženo až oblačno. V pondělí se může místy objevit nízká oblačnost a mrznoucí mlhy. Zejména na východě území se může při mrznoucím dešti tvořit ledovka. Teploty v noci klesnou až na deset stupňů pod nulou. Přes den se teploty budou pohybovat mezi nula až čtyřmi stupni.

V úterý bude místy polojasno, objeví se ale i déšť a přeháňky, ve výšce nad 600 metrů budou srážky smíšené nebo sněhové. Nejvyšší denní teploty dosáhnou na sedm stupňů.

Středa přinese déšť i přeháňky, ve vyšších teplotách smíšené nebo sněhové. Přes den se oteplí až na 12 stupňů.

Ve čtvrtek bude stále zataženo až oblačno, místy však i polojasno. Na většině území se objeví déšť nebo přeháňky, ve výšce nad 500 metrů smíšené a sněhové. Teploty přes den dosáhnou maximálně na osm stupňů.

Od pátku do neděle bude převážně zataženo, na většině území můžeme očekávat déšť, od středních poloh taky smíšené nebo sněhové srážky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi pěti a deseti stupni, v noci teplota klesne až ke třem stupňům pod nulou.

Domů
Sdílet
Diskuse